mandag 12. august 2013

Da prøver jeg meg på et skikkelig innlegg igjen :) :)


Hei igjen :)

Nå har det vært mye prøving og feiling her på bloggen min. Men nå ser det ut som om jeg har sånn noenlunde kontroll på dette igjen. Strever litt med avsnittene enda. Og å få til å skrive mellom bildene. Men det får komme etterhvert. Skjønner ikke helt hva som har skjedd. Men plutselig var alt bare rot. Sikkert ett eller annet jeg har vært borti. Ikke alt jeg forstår meg på i denne bloggverden.

Men jeg har vært innom å lest og fulgt med mange av dere som er mine følgere. Jeg har ikke vært så flink til å kommentere men har vært innom dere alle og enhver.

Nå er vi kommet til august måned. Ferien er over og vi nærmer oss høsten. Ferien og sommeren har bare flydd avgårde. Mange fine dager har vi hatt men også mange regndager. Vi har hatt litt ferie besøk i sommer noe som alltid er trivelig og så har Marie vært veldig mye hjemme. Noe lengre ferie tur ble det ikke i år. Mange korte dagsturer rundt omkring og litt oppussing ble det i stedet. Av forskjellige årsaker som jeg kansje kommer tilbake på i senere innleg så ble det ingen lengre tur. Men vi har hatt en kjempe fin sommer fordi :) :)


Her er det Marie som er med oss på en dagstur inn til Mardalsfossen som ligger i Nesset kommune på en plass som heter Eikesdalen. en flott tur blandt fjell og fjord. Kjempe kjekt :)

Ellers så er jeg begynt på jobb igjen. Om en ikke så stor stilling så er jeg nå kommet meg ut igjen. Etter å ha vært hjemme fra februar igjen. Men nå har jeg begynt å jobbe med større barn. Har ei lita stilling ved skolen i stedet for barnehagen. Gleder meg til dette året som kommer :)

Nå er jeg spent på om dette fungerer og om innlegget blir slik jeg skrev det.

Skriver mere senere .

Klem fra Evelyn

5 kommentarer:

 1. Koselig å få et innlegg fra deg igjen.
  Lenge siden sist. Kjedelig når ting ikke
  fungerer som det skal. Lykke til.
  Ønsker deg en herlig augustuke :)

  SvarSlett
 2. Flotte bilder Evelyn. Kjekt du er i gang med bloggen igjen.
  Klem

  SvarSlett
 3. Har lest bloggen din en stund, men aldri kommentert. Så godt å høre fra deg igjen. Synes du legger ut så mange flotte bilder.

  SvarSlett
 4. Hei igjen!
  Koselig at du har kommet tilbake!
  Du tar så flotte bilder, så nå gleder jeg meg til fortsettelsen...

  Klem

  SvarSlett
 5. Hei på deg.Bildet fra Mardalsfossen fikk minnene fram. For mange, mange år siden, før mardølaaksjonen, var vi noen venninner på tur inn til fossen. Vi reiste med en liten "ferge" over Eikesdalsvannet og gikk helt inn til fossen. Hyggelig at du blogger igjen!

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen til meg, de e kjempe koselig. Klem :)