torsdag 12. januar 2012

DE SISTE INNLEGGENE BLE LITT ROTETE ..

men det var for å vise noen få av de 90 turene jeg har vært på i fjor i samband med Stikk ut opplegget. I og med at det har blitt slik rot i bildene mine så føler jeg at jeg ikke får presentert alt slik jeg skulle.. derfor setter jeg bare sluttstrek for bilder fra Stik ut 2011 her. Har egentlig kunne vist dere mange flere, for det har vært mange fantastiske turer, både korte, lange , og til høye topper.

Vannskelighetsgraden på turene har vært veldig forskjellig alt i fra bare noen minutter å gå og i slakt terreng, til de turene vi har måtte gå langt og lenge og i bratt terren. Noe av vitsen med dette opplegget er nå at alle skal ha mulighet for å komme seg ut på tur, derfor er også turene så forskjellige. Men uansett, mange fine opplevelser sitter jeg igjen med. Og jeg er i gang igjen når Stikk ut sesongen for 2012 begynner. Gleder meg til det :):)

Avslutter med dette bildet som jeg tok da jeg var på vei til Hagahornet som ligger i Averøy Kommune. Da gikk jeg forbi dette huset inne i skogen.. et lite hus i rene Hans og Grete stil.. hehe..

Photobucket

Nå fremover vill bloggen min handle om nye utfordringer og litt mere om livsstilsendringen jeg har gjennomgått og som jeg enda ikke er helt ferdig med, ellers smått og stort fra min fam. og ting og tang som skjer i rundt meg.

Skrives:):)

Klem

8 kommentarer:

 1. Nesten litt mystisk det bilde:)

  Gleder meg til å følge deg videre:)

  Klemmer Ea

  SvarSlett
 2. Hei Evelyn , ser her nedover at du har vært på mange fine turer og du har vært kjempeflink . Jeg prøver så godt jeg kan med min livstilsendring og det har gått bra til no men kunne nok ha vært flinkere med og gå turer som du da så der har du ett nyttårsløft for meg : ) . Flotte bilder du har tatt , ha en fin dag . Klem : ) .

  SvarSlett
 3. Så mange nydelige turer og bilder :)
  Og ike minst sprek dame!

  Godt nytår til deg!

  Klemer fra Tove

  SvarSlett
 4. Leste om deg i TK i dag, og ble veldig imponert, både over livsstilsendring og din turiver. I STIKKUT 2012 har jeg egentlig bare som mål å gå alle turmålene på Averøya, men etter denne artikkelen fikk jeg lyst til å prøve meg på noen av målene i nabokommunene også. Langt fram har også jeg et håp om å gå Romsdalstindene, Besseggen, Galdhøpiggen og Snøhetta...
  I tillegg lurer jeg veldig på hvor den "flate" skiløypa di er, for jeg er veldig glad i å gå på ski, men ikke så glad i bratte bakker ;o)
  Lykke til videre. Du er en stor inspirasjon.
  Jeg stikker helt sikkert innom igjen.

  -Naboklem fra Averøya-

  SvarSlett
 5. Her var det mye nytt siden sist jeg var her inne. Mange nydelige bilder fra turene dine. Lykke til med Stikk Ut jakten i 2012 :)

  SvarSlett
 6. Gratulerer med flott reportasje i Romsdals Budstikke. Leste det først i dag. Jeg ligger litt etter med avislesingen (prioriterer Sunnmørsposten - hehe).

  SvarSlett
 7. Helt rått å se hvor mange turer du har vært på .. og så flink du har vært ifht livsstilsforandringen din.

  Synes det hadde vært greit bare å finne motivasjon nok til å legge om kosthold og kanskje få til èn tur i ny og ne .. men det går treigt her i gården ..

  Håper alt er bra med dere alle - ha ei super uke - stor klem :o)

  SvarSlett
 8. Mange fine turbilder her.
  Lurer fælt på hvorfor sånne små hus ikke blir brukt lengre..
  man går på tur eller kjører forbi masse som står til forfall.
  Tror helt sikkert at noen har villa brukt disse hvis eierne
  leier/låner de ut før de ramler ned.
  Ønsker deg snart tilbake på bloggen:-)

  Mvh Wenche

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen til meg, de e kjempe koselig. Klem :)